Communicatieserver

Interesse in een telefooncentrale/communicatieserver? Kies voor Telecom-IT

Telecom-IT verdeelt communicatieservers van Mitel en voegt er een application layer aan toe zodat uw verwachtingen worden ingevuld. Drie redenen waarom wij u perfect kunnen ondersteunen:

  • wij verkopen geen producten, wel oplossingen met integratie van data, voice en beeld
  • onze interne R&D afdeling maakt uw stoutste dromen waar. Daag ons uit
  • wij zien telecommunicatie als een continue 'service'. Bekijk onze managed services oplossingen

Mitel en Telecom-IT, sterk in 'collaboration'

Mitel is de zakelijke expert achter 2 miljard oproepen, chats en sociale berichten per dag.
  

Wat heeft Mitel en Telecom-IT te bieden ?

MiVoice telecommunicatieservers

MiVoice Office 400 telefooncentrales zijn synoniem aan moderne business communicatie met een gegarandeerde toekomst. MiVoice Office 400 kan worden uitgerold van 4 tot 600 gebruikers; ideaal voor het gebruik in een klein- en middelgroot bedrijf en voor instellingen. Wij verdelen twee varianten, de MiVoice Office 430 & 470.

Productfiche MiVoice400

Het MiVoice Business en zijn unified communications platform komt aan alle communicatiebehoeften tegemoet. Door gebruik te maken van de uitgebreide set features, applicaties en mogelijkheden, regelt u uw bereikbaarheid goed en op maat. MiVoice Business is er voor organisaties met 5 tot 65.000 gebruikers, met één of meerdere vestigingen, lokaal of wereldwijd. Plus: uw continuïteit is verzekerd vanwege Mitels 40 jaar telefonie-ervaring.
Productfiche MiVoice Business

MiCollab en MiContact Center

Mitel MiCollab laat u ongeacht locatie eenvoudig en productief samenwerken. Mitel MiCollab staat voor samenwerken, mobiliteit en messaging combineren en dat alles in één oplossing. Resultaat: uw medewerkers zijn altijd bereikbaar op ieder device via de applicatie naar keuze. De onderstaande YouTube clip demonstreert alle mogelijkheden van de Mitel MiCollab. Heeft u toch nog vragen? Aarzel niet contact op te nemen en wij helpen u zo snel mogelijk verder.
.  

Mitel MiContact Center Solutions helpen kleine, middelgrote en grote organisaties perfect bereikbaar te houden. Of dat nu via de telefoon, multimedia of zelfs social media is, de MiContact Center-oplossingen helpen organisaties het door hun klanten verwachte serviceniveau te bereiken. Daarnaast bieden ze de mogelijkheid de productiviteit van de werknemers te sturen en de bedrijfskosten in de hand te houden.

Oplossing in de kijker :  Mitel MiVoice Video Phone

De MiVoice Video Phone is ontworpen voor gebruik in vergaderruimtes en maakt videoconferencing eenvoudiger. Start simpel een telefonische of videovergadering op en betaal nooit meer per vergadering. Deelnemers kunnen elkaar bijvoorbeeld eenvoudig materiaal laten zien. Ook hebben ze direct toegang tot cloud-diensten als Google Docs en Dropbox, zodat ze makkelijk bestanden kunnen delen. 

Bent u op zoek naar een communicatieserver op maat van uw organisatie?

Praat eens met Telecom-IT Wij analyseren uw wensen en stellen u een oplossing op maat voor.