Randapparatuur voor optimale beleving

IP Intercom systemen 2N Helios

Telecom-IT verdeelt de 2N Helios deur intercom systemen. Helios heeft geadvanceerde en betaalbare ingang-communicatie gebaseerd op de SIP standaard. De uitstekende beeldkwaliteit, installatie-gemak en brede interoperabiliteit met derde partij SIP producten, maakt Helios zo sterk. Het gamma heeft voor elk wat wils, startend van één deurtoets tot geïntegreerd toegang systeem met videointegratie.

Features SIP intercom:
maakt gebruik van het LAN netwerk en ondersteunt PoE (Power over Ethernet), gebruikt IP gebaseerde video stream (H.264), werkt met PC, SIP telefoon of SIP PBX, kan web gebaseerd geprogrammeerd worden, DHCP Cliënt.


HiRes Videobewaking

 
 
 
 
 
 
 
 
Integreer IP camera beelden in uw telecommunicatie proces zodat u nog beter geïnformeerd wordt. Door PoE switches is het steeds makkelijk om IP Camera’s te integreren in het netwerk. Omdat alle functionaliteiten geïntegreerd zijn in één behuizing, hoeft geen additionele software te worden geïnstalleerd. De camera’s zijn eenvoudig via een webbrowser te installeren en te monitoren.  
 
Waarom IP camera's?
Mobotix is een pionier in IP-videosurveillance en technologisch marktleider op het gebied van netwerkcamera’s. Dankzij een groot aantal intelligente bewakingsfuncties zijn de Mobotix camera’s breed toepasbaar voor toegangscontrole en observatie, zowel in de B2B omgeving als de  zorginstellingen. Telecom-IT beschikt over tal van referenties waar we camerabeelden integreren in het communicatieproces.

 

Jabra headsets laten u vrij communiceren

Wees vrij om te werken zoals u wilt. Dankzij de draadloze of bluetooth headsets van Jabra kunt u genieten van draadloze vrijheid op kantoor. Als u zeer regelmatig meerdere telefoongesprekken per dag voert dan kunnen deze uren aan de telefoon hun tol gaan eisen. Met draadloze headsets hebt u de vrijheid te bewegen, te gaan staan, uw benen te strekken, een kop koffie te gaan halen en toch inkomende gesprekken te kunnen beantwoorden. Bespreek uw specifieke noden, wij helpen u bij uw keuze.