Wifi & networking

Wifi connecteert u voor voice, video en data toepassingen.
Wat kunnen wij voor u betekenen?

Telecom-IT is de specialist in de aanleg en het onderhoud van wifi-netwerken voor toegang van zowel voice, data en beeld. Het wifi-netwerk kan ook perfect het draadloze dect-systeem vervangen. De huidige smartphones, Bring Your Own Device (BYOD) zijn alom tegenwoordig en voorzien om via wifi te telefoneren. Resultaat: u bent bereikbaar op uw intern nummer en hebt toegang tot uw software én het internet. 

Straks connecteert alles met het internet (IoT). Wij kiezen uw juiste wifi architectuur.

Internet of Things (IoT) is reeds alom aanwezig in toestellen, sensoren, cloud diensten, data,... en voorspelt tussen de 37 en 50 miljard devices geconnecteerd tegen 2020.  Hink dus niet achterop en contacteer Telecom-IT.  Wij verdelen twee toonaangevende merken, elk met een verschillende wifi architectuur. Ook voor switchen en security kan u bij ons terecht.

 MERU Single Channel architectuur
 
Single channel wifi network Switching en security Multi channel wifi network

 

Wifi kenniscentrum : site survey, assessment, problem solving.

Wifi Site Surveys - assessments ook op vreemde merkenStart niet met wifi voor Voice over Wlan (VoWlan) toepassingen, zonder goede voorbereiding. Een WLan site survey is onontbeerlijk voor een later optimale werking. Telecom-IT heeft door jarenlange ervaring en meer dan 100 projectinstallaties een pak kennis verzameld om wifi omgevingen te begrijpen, wifi trajecten te begeleiden/monitoren, en vooral problemen te analyseren. Wij beschikken over de nodige software en apparatuur om elke opdracht tot een goed einde te brengen! Wij analyseren wifi netwerken van allerhande merken, ook indien niet bij ons gekocht.

Wilt u ook een wifi-netwerk opzetten?

Vraag onze ondersteuning Wij zorgen ervoor dat u overal bereikbaar bent