MPI Mivalti

 • MPI Mivalti

  MPI Mivalti

  MPI Mivalti, een begeleidingscentrum voor personen met een handicap te Tielt, was sinds enkele jaren op zoek naar een betaalbare oplossing voor hun probleem tijdens de nachtdiensten. Eén inslapende medewerker met nachtdienst moet kunnen ageren wanneer de bewoners de kamers verlaten of in ruimtes komen waar dit niet is toegelaten. Een tweede probleem is de permanente controle in kamers van personen met epilepsie. 

  Dankzij een ingenieus systeem via camerabewaking (zowel in de gemeenschappelijke ruimtes als de specifieke kamers), worden de medewerkers van de nachtdienst verwittigd op hun smartphone. Wanneer iemand in de detectiezone van de camera komt, krijgt de medewerker het beeld op zijn smartphone zodat hij/zij gericht actie kan nemen.  De communicatieserver kan zo worden ingesteld dat de medewerker enkel de beelden wil ontvangen tussen bepaalde tijdstippen of wanneer er een ongewone activiteitenradius is waargenomen.

  De oplossing van Telecom-IT zorgt vandaag voor een efficiënte werking met een positief effect voor het verzorgend personeel en hun bewoners.

  www.mivalti.be

Is dit een interessante telecom oplossing?

Mis onze tips niet en bespaar en optimaliseer op telecom