Menu

Ziekenhuis Maas en Kempen kiest voor innovatie van Telecom-IT

 • Ziekenhuis Maas en Kempen kiest voor innovatie van Telecom-IT

  Ziekenhuis Maas en Kempen kiest voor innovatie van Telecom-IT

  Efficiënte zorgcommunicatie met geïntegreerde alarmering via LynX® alarmserver

  Ziekenhuis Maas & Kempen (ZMK) is verheugd in de zomer van 2017 zijn gloednieuw ziekenhuis te kunnen betreden. Hierdoor zullen de huidige activiteiten van campus Bree en Maaseik samengebracht worden op de nieuwe campus te Maaseik.  Er zijn ongeveer 550 mensen actief waarvan een honderdtal artsen. De nieuwe campus telt 226 bedden. 

  Mobiele innovatie 
  Telecom-IT is met zorg geselecteerd tot innovatieve telecom partner voor de volledige telecommunicatie infrastructuur.  Samen met constructeur Mitel is een IP-telefonie platform uitgewerkt met focus op ‘Voice over Wireless Lan (VoWLan) en geïntegreerde alarmering.  Mitel MvB (voice server) in combinatie met de LynX® alarmserver garanderen de kritische communicatiestromen binnen het nieuwe ziekenhuis.

  ZMK trekt de kaart van het mobiele werken.  De gebruiker kiest het toestel die best bij zijn activiteit past. Dit kan variëren van een deskphone of softphone tot mobiele WiFi handset of smartphone met een zorgapplicatie.  Ongeacht welk toestel men kiest, iedereen blijft geconnecteerd en beschikt over alle features van voice en data.

  Meer info: zie reference case

   

Is dit een interessante telecom oplossing?

Mis onze tips niet en bespaar en optimaliseer op telecom